на живо

Една среща, заради която си струва да станете в ранни зори

Гледайте пряко по RING.BG първия мач на Барса след триумфа в Шампионска лига

Instagram/Twitter

Измина месец и половина от спечелването на титлата в Шампионска лига от футболистите на Барселона и е време отново да ги видим в действие. Каталунците излизат в сряда сутринта от 06:00 часа българско време в първия си мач от International Champions Cup. Съперник ще бъде шампионът на МЛС Лос Анджелис Галакси, а двубоят ще може да гледате пряко по RING.BG.

С най-голям интерес се очаква срещата между бившите съотборници в Ливърпул Стивън Джерард и Луис Суарес, които са много добри приятели. В навечерието на мача английският ветеран заяви, че уругваецът е може би най-добрият футболист, с когото някога е играл в един отбор.

През уикенда Джерард дебютира за Лос Анджелис в мач от МЛС и беше с основен принос за обрата от 0:2 до 5:2 срещу Сан Хосе Ърткуейкс, записвайки 1 гол и 2 асистенции. В първия си двубой от International Champions Cup Галакси се наложи с 2:1 над мексиканския Клуб Америка.

Арена на утрешния сблъсък ще бъде 92-хилядният "Роуз Боул" в Пасадена, който се очаква да бъде пълен до краен предел. Всички билети са разпродадени.

Въпреки отсъствието на Лионел Меси и Неймар, които още са във ваканция заради участието си на Копа Америка, интересът към Барселона в Съединените Щати си остава огромен. В състава на Луис Енрике ще бъдат другите големи звезди начело с Луис Суарес, Андрес Иниеста, Иван Ракитич и Жерар Пике.

В 15:40 часа по RING.BG ще бъде излъчено повторение на целия мач.