на живо

Георги Иванов: Aко Левски не спечели трофей догодина, си тръгвам (ВИДЕО)

Спортният директор на "сините" даде ексклузивно интервю за bTV

Георги Иванов: Aко Левски не спечели трофей догодина, си тръгвам (ВИДЕО)

Спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо даде ексклузивно интервю за bTV, в което говори за смяната на Стойчо Стоев с Люпко Петрович и за целите през новия сезон.

„Със Стойчо бяхме изградили една добра връзка, но Управителният съвет на Левски реши той да бъде освободен. Моето предложение беше поради късата почивка и подготовка, която имахме, защото мислехме, че ще играем на 26 юни, да остане треньор, понеже познава отбора и беше трудно да намерим чужденец, който за това кратко време да наложи своите виждания. Управителният съвет на Левски единодушно взе решение, че иска смяна на Стойчо Стоев.”, сподели Иванов.

„Тогава вариантът Люпко Петрович беше на дневен ред. Работил е в България, познава клуба, познава атмосферата. Когато един треньор няма успехи вече 2 години, напълно нормално е да се смени.”, добави любимецът на "сините" фенове.

„Искам да подчертая, че ако Левски тази година не вземе трофей, следващият, който ще си тръгне, ще бъда аз. Заявявам го най-отговорно.”, завърши спортният директор на столичани.

Още от интервюто на репортера ни Йордан Георгиев с Георги Иванов може да гледате в предаването "Тази неделя" и в RING24 на 29 май.