на живо

Гледайте първата лятна проверка на "Червените дяволи" на живо по RING.BG!

Манчестър Юнайтед излиза срещу Клуб Америка в събота сутрин от 6:00 часа

Getty Images/Guliver Photos

Манчестър Юнайтед започва лятната си подготовка с приятелски мач с мексиканския Клуб Америка. Срещата започва от 6:00 часа в събота сутрин и ще можем да я гледаме на живо по RING.BG.

Клуб Америка - Манчестър Юн е част от турнира International Champions Cup, който се провежда на територията на Северна Америка и Европа. В този етап от надпреварата участват 10 отбора, сред които личат Барселона, Бенфика, Челси, Пари Сен Жермен и Фиорентина.

Юнайтед ще изиграе 4 мача в турнира, като за първите два Луис Ван Гаал анонсира, че ще даде шанс на всички играчи от групата си. С отбора за Щатите пътуваха новите попълнения: Швайнщайгер, Шнайдерлин, Дармиан и Депай, така че ще имаме възможност за първи път да ги видим в действие с екипа на "дяволите".

От състава на Юнайтед липсват националите на страните си: Маркос Рохо, Хавиер Ернандес и Анхел Ди Мария. Отсъства и вратарят Виктор Валдес, чиито дни в клуба изглеждат преброени след скандал с Луис Ван Гаал.

Клуб Америка вече изигра 2 от мачовете си от турнира. Мексиканците загубиха от ЛА Галакси с 1-2, но пък победиха със същия резултат Сан Хосе.

Как ще изглежда Манчестър Юнайтед през новия сезон? Първите впечатления ще придобием в събота от 6:00 на живо по RING.BG.

Пълната програма на International Champions Cup може да видите ТУК.