на живо

Големи изненади очакват феновете на Джъд Тръмп и Нийл Робъртсън

Снукър шоуто можете да гледате на 19 декември от 20 ч., пряко по RING

Броени дни остават до сблъсъка между снукър играчите Нийл Робъртсън и Джъд Тръмп. Двете световни звезди ще се изправят един срещу друг в зала "Универсиада" на 19 декември от 20 ч., а мачът ще бъде излъчен пряко по телевизия RING.

Всичко фенове, които ще посетят събитието ги очаква голяма изненада от организаторите. Всеки, който желае ще си тръгне с автограф от Джъд Тръмп или Нийл Робъртсън. За целта на всички места в залата ще бъдат поставени специално изработени картички, с които после всеки ще може да си вземе автограф от звездите.

Другата изненада e включването на двама български играчи под 21 години в програмата на мача. Българите ще имат страхотната възможност да се срещнат очи в очи с големите имена в света на снукъра и да играят рамо до рамо с тях. Имената на двамата играчи ще станат ясни след изиграването на двубоите от 4-ия ранкинг турнир към Българска Снукър Федерация, който ще се проведе този уикенд в спортен клуб "Академията". 

Двамата най-добре представили се играчи до 21 години на турнира през уикенда ще имат възможност да изиграят един фрейм на двойки с Нийл Робъртсън и Джъд Тръмп, благодарение на Българска Снукър Федерация.

Самите двойки ще бъдат определени чрез жребий, като звездите ще имат съотборник българин. Това е страхотен шанс за младите таланти, които ще натрупат опит на големи събития няколко седмици преди Европейското първенство по снукър, което ще се проведе в София от 2-и до 16-и февруари.

Тагове: