на живо

(И)Мобиле и "Кунг-фу Кид" на терена (ВИДЕО)

Флорина Иванова разказва спортните истории, които може би пропуснахте

(И)Мобиле и "Кунг-фу Кид" на терена (ВИДЕО)

Той е един от най-добрите футболисти на полуфиналиста на европейското първенство по футбол - Италия. Той със сигурност знае как се вкарват голове. А от време на време прави представления като за "Оскар".

Чиро Имобиле не остави никой безразличен заради действията си през първото полувреме на четвъртфинала срещу Белгия. В 31-вата минута централният нападател опита да се промъкне между белгийската защита и се строполи в наказателното поле след лек контакт с Ян Вертонген. Той започна да се превива сърцераздирателно на тревата.

Снимка: Reuters

В следващия миг неговият съотборник Николо Барела прати топката във вратата и откри резултата в полза на Италия, а Имобиле... магически оздравя и хукна да се радва!

Заради тази ситуация феновете и специалистите не спестиха критиките си. Дори се подиграваха, че Immobile (близко до английската дума за "неподвижен"), станал Mobile ('подвижен'). 

На Копа Америка не беше чак толкова забавно. Поне за футболистът на Чили Еухенио Мена, който получи тежък ритник в главата от бразилеца Габриел Жезус.

Снимка: Reuters

Футболистът на "Манчестър Сити" побърза да се извини за действията си, за които заслужено получи червен картон. Неговите съотборници пък заявиха, че той просто е гледал топката и не е преценил, че може да нарани съперника.

Предаде ли се на властите жената, която предизвика тежка катастрофа на "Тур дьо Франс"? И колко тежко е наказанието една от най-бързите американки, след като я хванаха с марихуана? Вижте във видеото!