на живо

Кристиано Роналдо иска сина му да го наследи на терена

"Искам Кристиано да е футболист, топ футболист като баща си", заяви звездата на Реал Мадрид и Португалия

"Искам момчето ми да стане футболист. Аз играя този спорт професионално и имам желание той също да е така. Смятам, че има данните и характеристиките да бъде атлет".

Това каза 31-годишният трикратен носител на "Златната топка" Кристиано Роналдо в интервю за китайската телевизия "Zhejiang Satellite", цитиран от испанския "Marca".

"Очевидно е, че синът ми е много малък, все пак е само на пет, но обича футбола, което е фактор. Имам около трийсет топки вкъщи и той винаги носи една от тях със себе си. Няма да го карам насила да стане професионалист. Смятам, че това ще дойде от само себе си. Искам Кристиано да е футболист, топ футболист като баща си", завърши със самочувствие нападателят.

Снимка: Daily Mail

Португалският стрелец винаги е твърдял, че раждането на сина му е променило живота му до невъобразима степен. Това си личи и по снимките и клиповете, които звездата публикува в социалните мрежи, където Кристиано Джуниър има запазено място. 

Роналдо участва в шоу по китайската телевизия като специална изненада за двама млади китайски футболисти - големи негови фенове.