на живо

Ноле и COVID-19, "Ливърпул" и титлата, Серина и... змията (ВИДЕО)

Валери Генов разказва най-интересните истории от света на спорта в предаването "Тази неделя"

Ноле и COVID-19, "Ливърпул" и титлата, Серина и... змията (ВИДЕО)

Серина Уилямс изглежда като човек, който не се страхува от нищо! Американската тенисистка има 23 титли от турнирите от Големия шлем, страхотно семейство, пример е за милиони! Но има и нещо, което я ужасява - студена кожа, липса на крака, раздвоен език... Точно така - Серина Уилямс се страхува от змии!

Но пък явно хич не се бои от предизвикателства! Докато гостува в телевизионно шоу в САЩ, тенисистката прие да бъде "обгърната" от страшното влечуго, след като отборът ѝ загуби състезание. Кадрите, в които змията се провира в буйната коса на Серина, отстрани изглеждат забавни, но представете си какво е в сърцето на голямата шампионка!

И докато американката бори страховете си, нейният колега Новак Джокович стана централна фигура в новините за... коронавируса. По време на организирания от него турнир в Белград и Задар, част от играчите дадоха положителни проби за COVID-19. Пръв беше Григор Димитров, а след това стана ясно, че заразени са още Борна Чорич, Виктор Троицки и съпругата му, както и самият Джокович и съпругата му. Последва размяна на "обвинения".

Бащата на Джокович заяви, че явно заразата тръгва от Димитров, който не е пожелал да се тества, въпреки че се е чувствал зле. Мениджърът на българина беше категоричен, че такава възможност не е предлагана на Григор. 

А на футболния терен имаме шампион! След 30 години чакане, "Ливърпул" отново триумфира в английската Висша лига. След като първенството беше прекъснато заради COVID-19, феновете търпеливо изчакаха. Все пак 3 месеца са несравними с 30 години!

Емоцията изкара привържениците по улиците, а те се прегръщаха сякаш никога не е имало зараза!

Тагове:

Валери Генов