на живо

Подсказа ли Бербатов къде ще играе? (СНИМКА)

Getty Images/Guliver Photos

Трансферната сага с Димитър Бербатов все още не е намерила разрешение. Спекулациите за следващия клуб на футболиста са безброй. За сега той не е дал категоричен отговор къде ще се подвизава следващия сезон, а феновете се опитват да тълкуват всяко изказване на футболиста в социалните медии в посока на трансфера.

Днес Бербо публикува във Фейсбук снимка с гривна на своята благотворителна фондация, придружена с интересен текст: "Червеното е хубав цвят..:)))".

Снимка: Facebook

Последователите на нападателя веднага заподозряха, че Бербатов се опитва да намекне, че е подписал с клуб, играещ в червен екип. Ако приемем тази версия и погледнем отборите, проявяващи интерес към футболиста в последно време, най-вероятно Бербо ще продължи кариерата си в швейцарския ФК Сион.

Не липсваха и надежди, че футболистът ще се върне в Манчестър Юнайтед или ще премине в Галатасарай, които също имат червен цвят в екипите си. Естествено зевзеци не забравиха да попитат нападателя и странични въпроси, като например кой е ковал ламперията зад него. Коментари предизвика и новата му прическа, за която всички дами са категорични, че много му отива.