на живо

Предпоследната репетиция на Барселона пряко по Ring.bg

Гледайте Фиорентина - Барселона тази вечер от 22:00ч.

Барселона излиза срещу Фиорентина в предпоследната си проверка преди започването на официалния сезон. Срещата на Артемио Франки във Флоренция можем да гледаме на живо от 22:00ч. тази вечер по Ring.bg.

Европейският клубен шампион отново ще бъде без играчите, които взеха участие на Копа Америка: Меси, Неймар, Алвес, Масчерано и Браво. Освен това в отбора на Луис Енрике има няколко контузени играчи - Адриано и Жереми Матио. Това означава, че треньорът ще трябва да прекроява защитата си.

Двубоят идва 10 дни преди първата официална среща за новия сезон срещу Севиля за Суперкупата на Европа. Преди нея остава единствено мач с Рома за трофея Жоан Гампер - единствена възможност да се види докъде са стигнали с подготовката Меси, Неймар и другите южноамериканци.

Дотук в контролите Барса победи ЛА Галакси с 2:1, загуби с 1:3 от Манчестър Юнайтед и завърши 2:2 с Челси, но загуби от английския тим при изпълнението на дузпи с 2:4.

Съперникът от Фиорентина в същото време загуби от Пари Сен Жермен с 2:4 и завърши 0:0 с Бенфика.

"Виолетовите" са под ръководството на новия треньор Пауло Соуза. В отбора вече не е египтянинът Мохамед Салах. В основна фигура се очаква да се превърне новото попълнение от Атлетико М - Марио Суарес.

В сряда Фиорентина играе с Челси - мач, който също ще гледаме на живо по Ring.bg.