на живо

Тайсън Фюри: Не очаквайте фойерверки от мен на Джошуа - Пулев (ВИДЕО)

Циганския крал няма да гледа мача на живо

Reuters

Световният шампион по бокс в тежка категория във версия Световен боксов съвет (WBC) - Тайсън Фюри, не смята да гледа на живо мача между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в събота. Преди време промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, обяви, че е изпратена специална покана за Циганския крал.

Снимка: Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

Той обаче не възнамерява да се възползва от нея, а предпочита да си тренира, както обикновено.

"Това е Тайсън Фюри, Циганския крал. Само едно бързо, хора. Няма да ходя на бокс този уикенд. Слагам край на всички слухове, че ще присъствам на някакви мачове. Е, няма. Не очаквайте фойерверки, не очаквайте екшън от Циганския крал. Няма да им доставя удоволствие. Ще си тренирам както обикновено, за да бъда здрав и винаги готов. Лека нощ и Господ да ви пази", каза в специално видео Фюри. 

Хърн се надяваше с присъствието на Циганския крал да нахъса още повече хората за евентуалния мач за обединяването на всички световни титли между Джошуа и Фюри догодина. Плановете на щабовете на британските боксьори обаче могат да бъдат провалени при победа на Кобрата.

Мачът между Пулев и Джошуа бе отлаган на няколко пъти заради пандемията от коронавирус. В крайна сметка двете страни си стиснаха ръцете за двубой на 12 декември в Лондон.

Снимка: Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

Той трябваше да се проведе в "02 Арена", но бе преместен в по-малката зала "Уембли", за да има зрители по трибуните. Така 1000 души, но само с постоянен адрес във Великобритания, ще гледат на живо срещата за четирите световни титли в тежка категория.