на живо

Реал заглежда бивш съотборник на Бербатов

Getty Images

Реал Мадрид продължава да проучва възможностите за привличане на нов вратар, след като Икер Касияс отиде в Порто. Идването на Давид Де Хеа това лято от Манчестър Юнайтед не изглежда сигурно. Рафа Бенитес се бе насочил към Кико Касия от Еспаньол, но предлаганите 4 милиона евро се струват крайно недостатъчни на каталунците.

Така според вестник Марка, новият фаворит за привличане се казва Серхио Ромеро. Бившият съотборник на Бербатов в Монако е титуляр на вратата на Аржентина от години, но колкото и да е изненадващо в момента е без отбор. Миналия сезон 192 сантиметровия страж пази на Сампдория, но сега е свободен от клуба.

По този начин Реал може да си осигури опитен вратар за предстоящия сезон, при това без пари. Идеята е да се обезпечи вратарския пост поне за един сезон, след като се заговори, че на Де Хеа е предложено да подпише предварителен договор с мадридчани, който да влезе в сила догодина, когато става свободен агент.

Другата опция пред Реал, отново според Марка, е Бернд Лено от Байер Леверкузен.

Мачовете от подготовката на Реал М за новия сезон с: Рома, Манчестър Сити, Интер и Милан, които са част от International Champions Cup можем да гледаме на живо по Ring.bg идните седмици.