на живо

Ромина Тасевска: Виждам бъдещето на децата си в България (ВИДЕО)

Мис България 2010 е категорична, че трите деца на семейството са дар

Мис България 2010 Ромина Тасевска заяви, че вижда бъдещето на своите три деца в родината си. Манекенката живее заедно със съпруга си - бившия футболист на "Левски" Дарко Тасевски, в Тайланд, където той играе в местното първенство.

"Доста съм разочарована, че много хора ми казват, че трябва да си остана в Банкок. Аз и Дарко много искаме да се приберем в България. Много ни е драго за родината. Може би отстрани не сме вътре в нещата, не сме се сблъсквали с бюрокрацията, с лелките на касите и за това копнеем да се приберем, да сме със семейството. Много хора казват, че нещата тук са много трудни, всеки гледа своите интереси, да си останем там където сме си... Не си мислете, че в чужбина положението е по-различно! това могат да го кажат хора, които имат бегли представи. Като кажа "Тайланд", хората си представят плажове, палмите, а всъщност действителността е различна", каза Тасевска в предаването "120 минути".

Мис България се радва на голямо семейство и три деца - 4-годишната Дария, Давид на 2 години и най-малкия Антонио, който е само на няколко месеца.

"Децата са дар. Ние не сме ги планували кога да се случи, но когато има любов в едно семейство и децата са желани, Господ помага. За мен е абсолютно щастие да бъда майка на три деца, защото знам, че за много жени това е мечта. Старая се всячески да използвам времето и желанието, което имам, за да ги отгледам така, както преценя аз за добре", заяви футболната съпруга.

А дали семейство Тасевски спорят по българо-македонска линия и защо Ромина не е типичната Мис България, вижте във видеото: