на живо

Съперникът на Кобрата сътвори шоу в София (ВИДЕО)

Кевин Джонсън грабна фотоапарат от репортер, за да си направи селфи

Ладислав Цветков

Кевин Джонсън сътвори шоу в София. Американецът, който ще се изправи срещу Кубрат Пулев в сблъсък за интерконтиненталната титла във версия IBF в "Арена Армеец" в петък, развесели журналистите преди официалната пресконференция.

Снимка: Ладислав Цветков

Без грам притеснение Джонсън грабна фотоапарата на един от репортерите и невъзмутимо започна да снима себе си и своя екип. "Какво да направя, харесвам се. Най-много обичам да снимам себе си", обясни боксьорът от САЩ.

След това на шега поиска пари от фоторепортера, за да му върне камерата. Разбира се, всичко приключи с приятелско ръкостискане.  

Снимка: Ладислав Цветков

Джонсън продължи в същия стил и на самата среща с медиите. "Аз не съм Сам Питър и не съм тук, за да се търкалям по ринга", бяха встъпителните му думи. 

"Обичам да слагам край на мечтите. С Кубрат си приличаме. Той падна и аз паднах. Той се надигна, а аз съм тук точно заради това. В България съм, за да ви покажа какво умее едно момче от "Джърси". Не искам чудесната ми кариера да приключи със загубата от Антъни Джошуа през 2013 година", подчерта американецът.

За финал покани всички дами на мача в петък... И обеща, че със сигурност ще си тръгне с българка за жена.