на живо

След триумфа: Верати се ожени, а Донарума си татуира купата (ВИДЕО)

Купонът за Киеза пък няма край...

Няма и седмица след триумфа на Евро 2020, а празненствата на "адзурите" сякаш тепърва започват. Водени от еуфорията, някои от героите на футболна Италия направиха любопитни промени в живота си.

Полузащитникът Марко Верати се ожени за френския топмодел Джесика Аиди. Двамата първо отпразнували титлата в Рим, след което заминали за Париж с частен самолет, в компанията на Томазо и Андреа - синове на халфа от брака му с Лаура Дзадзара, приключил през 2019 г.

На 14 юли близките на младоженците посрещнали националния празник с луксозна вечеря на Плас дьо ла Конкорд, преди Верати и любимата му да се врекат във вярност един на друг в кметството в Ньойи. Сред почетните гости били други двама национали и близки приятели на Марко - Чиро Имобиле и Лоренцо Инсиние.

Междувременно играч №1 на еврошампионата - Джанлуиджи Донарума, се похвали с нова татуировка. Наскоро подписалият с "Пари Сен Жермен" вратар вече има купата от Евро 2020 на лявата си ръка. Под трофея е изписана и датата на спечелването му - 11 юли 2021 г. - денят, в който футболът не се прибра у дома, а замина за Рим.

Друг от основните футболисти в селекцията на Роберто Манчини - Федерико Киеза, пък не спира с купоните. 23-годишното крило на "Ювентус" бе забелязано в нощен клуб. Изражението на лицето му обаче буди много въпроси...