на живо

Световното с bTV - анализи, цифри, емоции

Сверете часовниците си с "На къс пас" и се насладете на статистика в реално време

Reuters

Ако гледате футбол и сънувате футбол - голямото чакане свърши! Време е да се потопите в епичното приключение, наречено Световно първенство.

Най-новите дигитални продукти на bTV ще ви предложат преживяване от съвсем ново измерение. В секцията на btvnovinite.bg, посветена на Мондиала, ви очакват горещи новини и безмилостни анализи. За да не пропуснете нищо където и да се намирате - инсталирайте нашето мобилно приложение!

Благодарение на графичен пакет от ново поколение ще следим мачовете минута по минута и ще ви предоставим пълна статистика в реално време и в детайли, които ще задоволят и най-взискателния фен. Резултати, програма, класирания - всичко е на клик от вас!

Не пропускайте и новата ни поредица "На къс пас", в която нашите анализатори Борис Касабов, Валери Генов и Явор Кръстев ще разискват най-интересните теми от шампионата. Всеки ден в 13:30 ч. ще превключваме на вълна "Мондиал" с най-запомнящото се от изминалия ден и най-важното, което да очакваме от предстоящите срещи.

Ще имате възможност да сравните мнението си за мачовете с това на нашите анализатори в секцията с коментари на btvnovinite.bg. В играта с прогнози можете да проверите дали сте по-добри познавачи от водещите.

Нека световното започне сега! Приятно прекарване!