на живо

След поредния скандал в бокса: Разочарованата Кейт Абдо отговори на Боб Аръм

Промоутърът на Тайсън Фюри се ядоса на телевизионната водеща

Кейт Абдо нарече коментарите на Боб Аръм по свой адрес "напълно неподходящи". Телевизионната водеща си навлече гнева на промоутъра на Тайсън Фюри по време на официалната пресконференция преди двубоя с Дионтей Уайлдър за световната титла по бокс в тежка категория.

Водещата се опита да подкани двамата съперници да застанат очи в очи на сцената, но това вбеси Аръм, тъй като не била такава уговорката между щабовете.

"Майната ѝ на нея, майната им и на тях! Доведоха тази жена от Великобритания, а тя обърна цялата пресконференция в полза нa Уайлдър. Не че ми пука много, но е очевидно какво правеше тя. Уговорката беше без лице в лице и от двете страни, а тя ги призовава да го направят...", заяви промоутърът във видео. 

Няколко часа след неприятната ситуация Кейт Абдо публикува становище в профилите си в социалните мрежи.

"По отношение на заставането лице в лице - направих това, което мислехме, че е договорено. Но мисля, че в момента това не е важно.

Уважавам Боб Аръм заради империята, която е създал. Разбирам какво означава той за бокса и какво този спорт му дължи.

Мисля, че езикът в това интервю е напълно неподходящ. Разбира се, разочароващо е, когато някой, когото уважаваш, прояви неуважение към теб. Но това е животът, не всеки ще се отнесе с теб както заслужаваш", гласи публикацията на Абдо.

Твърди се, че след избухването си Боб Аръм е потърсил телевизионната водеща, за да ѝ  се извини.

Срещата между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър за титлата на Световния боксов съвет (WBC) е на 10 октомври от 6 ч. сутринта българско време. Тя ще бъде излъчена на живо по RING, Voyo.bg, както и на btvnovinite.bg.