на живо

Волейболният ЦСКА остана на 7-мо място (ВИДЕО)

Монтана чака Арда на полуфинал

bTV

Волейболистите на ЦСКА завършиха сезона на 7-мо място, след като загубиха и втората си среща от четвъртфиналите срещу Монтана. Отборите си размениха по два гейма, а в драматичния тайбрек гостите спечелиха с 16:14. Най-резултатен в срещата стана Симеон Александров от Монтана с 22 точки. Ветеранът Ивайло Стефанов записа 17 за столичани.

„Имаше психическо напрежение и това доведе до такива големи амплитуди в играта. Чак в петия гейм се показа малко повече качество на играта и мисля, че просто ние издържахме психически.”, сподели след срещата треньора на Монтана Петър Шопов.

„Резултатът е неприятен за нас. И тук, и в Монтана имахме своите шансове за победа над един от фаворитите в първенството, но такава е съдбата на спортиста, че трябва да изважда поуки от грешките си. Но не мога да не бъда доволен от играта на отбора, от раздаването както на 43-годишния Ивайло Стефанов в тайбрека, така и на младите момчета под 20 години, които ни радват тук - в клуба, радват почитателите си”, сподели наставникът на столичани Александър Попов.

На полуфинала Монтана ще се изправи срещу тима на Арда (Кърджали), който победи Пирин (Разлог).