на живо

Завесата се вдига за Моуриньо и Челси

84 000 зрители очакват шоу в Ню Джърси

Отборите на Челси и Ню Йорк Ред Булс излизат един срещу друг в рамките на International  Champions Cup 2015, в двубой, който ще се играе на стадиона в Харисън, Ню Джърси. Oчаква се 84 000 зрители да запълнят трибуните за срещата. Любопитството към състава на Челси е свързано с мач пред такава ентусиазирана публика на възпитаниците на Моуриньо, след напускането на легенди на клуба каквито бяха вратарят Петър Чех и нападателят Дидие Дрогба. Всички очакват сега да видят сред сините новото попалнение Радамел Фалкао. Това ще бъде първият мач на Челси в International Champions Cup.

Отборът от американската Мейджър Лийг Сокър игра преди няколко дни шампионатен мач срещу състава на Орландо Сити и спечели с 2:0. Може би на това трябва да се обърне внимание, защото американския тим е в по-добър шампионатен ритъм, докато играчите на Челси са в ранна фаза на предсезонната си подготовка.

Треньорът Моуриньо със сигурност ще направи доста експерименти в състава и има надежда да се получи оспорван сблъсък, в който може би не толкова известните, но амбициозни играчи на американския тим ще искат да се изявят в максимално добра светлина. От друга страна срещата с Челси е само ден след мачa на отбора на Ню Йорк срещу Филаделфия Юниън от турнира US Open Cup, така че и треньорът Джеси Марч трябва да помисли как да разпредели правилно силите на своите ключови играчи в тези натоварени дни.

Гледайте срещата между Челси и Ню Йорк Ред Булс в четвъртък от 22:00 часа по RING.BG