на живо

"Малко краде, измисля си... Но знаем кой е баща му"

Хитови истории от Новак Джокович за сина му Стефан

 

Новак Джокович има 24 титли от Големия шлем и милиони в банкови сметки, но най-голямото му богаство е семейството. И той никога не го е крил.

Попитан дали си спомня, когато синът му Стефан го критикува, че не знае как да сглоби батута в двора им (бел. ред. - "Играеш на финал на "Уимбълдън", а дори не знаеш как да сглобиш нещо такова!") – а как сега релаксира и се забавлява в свободното си време Ноле отговори през смях:

"В Черна гора регулирахме люлките с помощта на майстори. Стефан беше главно действащо лице, разпределяше задачите. По едно време го гонех из апартамента, за да го накарам да поеме някои задачи, вместо просто да ни се подиграва.

С него винаги е интересно. За себе си казва, че основната му роля в училище е да разсмива всички около себе си, така че с него винаги има нещо забавно.

 

Днес играхме билярд у дома и той наистина се е подобрил много, победи ме. Единственото е, че малкият "краде", измисля си правила, слага бялата топка, където си иска. Нищо чудно, като се има предвид кой е баща му", шегува се Новак.

Снимка: Facebook

"Времето, което прекарвам с тях на "Уимбълдън", е безценно. Това е любимият турнир на жена ми, Стефан и Тара. Атмосферата е наистина красива, лъха на традиция и история. Стефан обича да играе на тревата, но и в зала - и играе с децата на Боб Брайън и другите играчи. Ходим в гората, правим къщи от клони. Най-важното е да сме заедно", завършва сръбският ас.