на живо

Време е за петзвезден тенис! Време е за Димитров vs. Джокович! (ВИДЕО)

Започваме в 19:00 ч. в ефира на bTV Action и на www.btvsport.bg, гледайте историческия мач и на VOYO.bg

 

Дългоочакваното чакане приключи. Време е за топ събитието в България в света на спорта за 2024 г.

В 20:00 ч. на корта в "Арена София" ще излязат двама от най-добрите тенисисти в света - Григор Димитров vs. Новак Джокович.

Специалното ни студио с водещи Гергана Гунчева и Илия Илиев започва час по-рано.

bTV Action е единствената телевизия, която ще излъчи двубоя на живо. btvsport.bg пък е единственият сайт, на който може да гледате Димитров - Джокович на живо и онлайн. Стартираме в 19:00 и в ефир, и онлайн.

Не пропускайте да проследите тази историческа среща и на платформата VOYO.bg. Освен това, всеки, който има свалено специалното приложение на btvnovinite.bg може да гледа онлайн двубоя Димитров - Джокович и там.

Снимка: Евгений Милов

Коментатори на мача ще бъдат Иван Чешанков и Никола Ибришимов.

 

И двамата тенисисти са от вчера в София. 24-кратният шампион от Големия шлем бе посрещнат от Гришо и двамата позираха за снимка на летището заедно с президента на родната снукър федерация - Олег Велинов.

"Сега е времето. Очаквам с нетърпение този мач, тъй като никога не съм играл в България. Като култура сме доста сходни, както и като хора", кара сърбинът.

Снимка: Евгений Милов

По-рано вчера легендарният тенисист поздрави феновете с поп фолк хита "Луда по тебе" в Instagram и поиска оценка от Гришо за изпълнението.

Не е тайна, че "Луда по тебе" е сред любимите песни на рекордьора по Мейджър титли и действащ олимпийски шампион. Тя гърмеше и в съблекалнята на Сърбия след триумфа в АТР Cup през 2020 г. Тогава победителите я пяха в лайф видео за социалните мрежи.

Не пропускайте нищо важно и интересно в този специален ден за нас - във всичките платформи на bTV Media Group: VOYO.bg, btvsport.bg, приложението на btvnovinite.bg и телевизия bTV Action.