на живо

"Обичам те, тати. Обичам те, Кобра. Обичам те, чичо!" (ВИДЕО)

На ринга Пулеви са сами, но извън него имат цяла армия

 

На ринга Тервел Пулев е сам срещу съперника, но извън него има цяла армия. Любимата Диана и наследниците Калоян, Аспарух и Самуил. Кръстени на български владетели и възпитавани в ценности, растящи и трупащи знания в знаменит род.

"Как се промени ли? Стана по-отговорен, по-сериозен. Децата неминуемо те променят, не само Тервел, всеки, който има деца. Аз също съм се променила. Почваш да мислиш и за други хора, не само за себе си.", започва бившата волейболна националка броени часове преди галата с участието на братя Пулеви, която можете да гледате от 05:00 ч. пряко по bTV и на btvsport.bg.

"И аз и той се държим по един и същи начин, възпитаваме ги по един и същи начин. Да, те са различни, с различен темперамент, но нямаме някой, за който да кажем "той е по-добър, другият не е толкова добър". Те са еднакви, деца са ни, обичаме ги по един и същи начин."

 

Ненова признава, че Калоян прилича най-много по характер на баща си.

Тя самата продължава да не гледа мачовете на любимия си мъж:

"В момента аз не знам кой му е противник, не знам откъде е. Аз си имам една моя методика да преживявам нещата. Намирам си възможно най-много работа, сега съм се затрупала от работа и не чета, не гледам нищо, не искам да знам. Единствено гледам вашите студия и епизодите, които правите. Възхитена съм! Това е едно световно ниво и се надявам всички български медии да вземат от вас поука как се прави, как се отразява - не само боксът, а и всички спортове."

"Иначе това е моят начин да се съхраня, да не се притеснявам, да не му предавам моето притеснение, защото той си е достатъчно концентриран и фокусиран върху мачовете. Няма нужда от моето женско вайкане и така нататък. И за мен е по-добре, и за него. След срещите, винаги след срещите разбирам резултата. Все някой се намира да ми напише, ако аз не съм видяла и прочела. Даже и на запис не ги гледам. На професионален ринг Тервел не съм го гледала никога. Гледала съм го един-единствен път преди много години на европейско първенство за аматьори в Пловдив, това беше първия и последния път", споделя ни майката на трима сина.

Диана също има с какво да се похвали в професионалния спорт - трикратна шампионка с екипа на ЦСКА, играла в редица топ отбори в Европа и една от най-успешните разпределителки в съвременната история на националния ни отбор по волейбол.

"Чуваме се сутрин и вечер. Когато те стават, аз си лягам и обратното. Общо взето те или вечерят или закусват. Казва всеки път, че му липсваме аз и децата. Никога не съм поставяла въпроса кога да сложи край, на какво да каже край? Всеки човек сам избира кое го прави щастлив. Аз съм си избрала него и съм знаела, че той е боксьор. Когато той реши – тогава. Вече е много, много опитен. Каквото е преживял, то си е вътре в него. Израсна, все пак е на 40 години. Нормално е да се е променил чисто като подготовка и като поведение към мачовете си. Няма такова нещо като преживяване на неуспеха. Ако не се случи сега, значи ще стане на по-късен етап. Това е неговата философия, ако нещо не ни се случи на мен или него, значи не е било за нас.", над нещата е Диана.

"Пожелавам им с Кубрат да са живи и здрави. Всичко останало те го могат. Не мога да им пожелавам нещо чисто боксово, това те го знаят, могат го най-добре от нас. Да победят, в което съм сигурна и за двамата", стиска палци дамата, откраднала сърцето на един от двамата братя.

На ред е Самуил, роден в началото на 2021 г.