на живо

Важен човек, с важен рожден ден, кой от Пулеви празнува? (ВИДЕО)

Гледайте боксовата гала на Кубрат и Тервел Пулеви на 30 март, 22 ч., пряко по bTV и онлайн на btvsport.bg

Важен човек, с важен рожден ден, кой от Пулеви празнува? (ВИДЕО)

На 30 март, в Арена София, Кубрат Пулев и Тервел Пулев организират боксова гала, която ще се помни дълго. Не само, защото и двамата ще се качат на ринга за важни двубои в тежка и полутежка категория, но и защото в залата се очакват над 10 000 зрители.

bTV Media Group ще излъчи на живо боксовата гала на Кубрат и Тервел, като мачовете на братя Пулеви може да проследите на живо в ефира на телевизия bTV от 22:00 ч., или онлайн, но на спортния ни сайт btvsport.bg.

Началото на боксовата гала на Пулеви е още в 19:00 ч., като в този час, отново сме помислили за тези от вас, които искат да гледат и първите мачове по телевизията и онлайн. В 19:00 ч. започва прякото ни предаване по bTV Action и онлайн на btvsport.bg.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tervel Pulev (@tervelpulev)

Кубрат Пулев трябваше да се боксира за регулярната световна титла на WBA в тежка категория срещу Махмуд Чар, но Чар получи тежка контузия на бицепса, претърпя спешна операция в Австрия и така тази среща се отложи за септември.

Противник на Кубрат Пулев на ринга на 30-и март в София ще бъде украинецът Игор Шевардзутский, а залогът е интернационалната титла на WBA. Тервел Пулев пък ще се боксира срещу камерунеца Роли Ламбърт в полутежка категория в предпоследния двубой от боксовата гала вечер, а последната битка е на брат му Кубрат.

Днес, на Благовещение обаче, фамилия Пулеви празнува, защото много важен човек от боксовия клан е рожденик. Това е най-малкият син на Тервел Пулев и на бившата звезда от националния отбор по волейбол Диана Ненова – Самуил. Днес, Самуил навършва три годинки.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tervel Pulev (@tervelpulev)

Тервел Пулев и Диана Ненова са родители на трима сина, като освен Самуил, те са горди майка и татко на първокласника Аспарух и на футболната надежда при юношите на ЦСКА Калоян Пулев.

През декември, по време на боксовата гала на братя Пулеви в САЩ, Самуил Пулев засне най-вълнуващото и докосващо видео, с което стопли сърцата и на баща си Тервел, и на чичо си Кубрат. Нека си го припомним: