на живо

Тасева пред bTV: Най-доброто тепърва предстои (ВИДЕО)

Грацията се насочва към треньорството след бляскавия бенефисен спектакъл "Сън"

Тасева пред bTV: Най-доброто тепърва предстои (ВИДЕО)

Най-доброто тепърва предстои! В това вярва Катрин Тасева след бенефисния спектакъл "Сън", в който тя и друга наша представителка в индивидуалното - Невяна Владинова, взеха участие и се сбогуваха с феновете.

Пред bTV Tасева разкри, че ще продължи да се занимава с любимата художествена гимнастика, но вече като треньор.

"Много беше красиво. Наистина не може да се опише с думи колко беше приятно и колко специално се почувствах, колко уютно ми беше в тази зала, отново пред всички, които ни се радват. Насладих се на всеки един момент от днешната вечер."

Снимка: Lap.bg

"За пръв път си позволявам да оглеждам залата, да виждам хората къде са, защото не изпълнявахме трудни елементи, нямаше го това напрежение и сложността. Дойдохме, за да се насладим на публиката и на цялото представление - да си съберем овациите от всички тези години труд и успехи - от всичко, което сме дали за българската художествена гимнастика"

"Най-доброто предстои за мен, аз съм сигурна. Ще продължа да се занимавам със спорт, вече като треньор. След Нова година ми предстоят по-интересни неща, които все още не мога да издам, но ще бъде наистина различно", сподели Тасева.

Пълен запис на спектакъла "Сън" можете да гледате в ефира на bTV по коледните празници!