на живо

Владинова пред bTV: Отново усетих, че тази публика ми дава сила (ВИДЕО)

Бронзовата медалистка от Пезаро през 2017 г. благодари на феновете за подкрепата

Владинова пред bTV: Отново усетих, че тази публика ми дава сила (ВИДЕО)

Отново усетих силата, която ми дава родната публика. Това сподели пред bTV Невяна Владинова след бенефисния спектакъл "Сън", в който тя и друга наша представителка в индивидуалното - Катрин Тасева, взеха участие и се сбогуваха с феновете.

Бронзовата медалистка от Пезаро през 2017 г., в момента изпълняваща ролята на вицепрезидент към федерацията по художествена гимнастика, не скри силните емоции от шоуто в "Арена Армеец" и благодари за подкрепата през годините.

Снимка: Lap.bg

"Моята кариера приключи още по-отдавна от тази на Катрин (Тасева), но съм щастлива, че имах отново възможността да играя пред пълната зала "Армеец". Едно незабравено чувство, което ми беше изключително приятно да си припомня. Усетих любовта на всички. Усетих, че отново тази публика ми дава сила и се раздадох на макс.", започна Владинова.

"Пуснах сълза на финала на изпълнението си. Не съм емоционален човек, но няма как цялата емоция да не ми повлияе. Това бяха сълзи от щастие."

"Искам да благодаря на публиката, че през целия наш път най-верните ни фенове, всички които бяха тук, са на крака за нас независимо дали сме успели или не сме. Те са на крака точно заради това какви посланици сме и какви хора сме. Радвам се, че можем да бъдем такъв пример. Все по-ясно ми става кое е ценното в нашия спорт."

Пълен запис на спектакъла "Сън" можете да гледате в ефира на bTV по коледните празници!