на живо

Салпаров пред bTV: Дано утре ни влезе сервисът (ВИДЕО)

Гледайте България - Франция в петък от 20:00 ч. по RING и тук

Салпаров пред bTV: Дано утре ни влезе сервисът (ВИДЕО)

Сервисът ще е ключов в осминафинала на Евроволей срещу Франция, особено ако националите покажат същото високо ниво от тренировките, което до момента не успяват да пренесат на игрището.

Това заяви пред bTV ветеранът Теодор Салпаров преди двубоя с Франция, който можете да гледате утре от 20:30 ч. пряко по RING и тук. Студийната ни програма от Варна започва половин час по-рано.

"Не съм смятал как съм срещу Франция. Последно ги бихме в Берлин в олимпийска квалификация през 2020 г. Когато се отказах. В последния мач срещу тях излязох победител! Бихме Сърбия, Холандия и тях."

"Не можем да виним тези млади момчета. Те с годините ще преодолеят напрежението. Не може да стане само с домашното европейско. Потенциала го има. Въпросът е да го покажем и в този мач, защото вече е на отпадане тук, не е група. Елиминационен мач, в който ако на всеки един излезе играта, имаме шансове."

"Дано ни влезе сервисът. Това, което правим на тренировка, не излиза на мач. Важи специално за сервиса, а той ще е от голямо значение да изкараме французите от третия метър, защото със скоростния им волейбол ще е много трудно. Най-трудно е каквото говорим преди мача да се пренесе и на игрището.", коментира още либерото.

Може да видите пълен запис на "Мача на надеждата" - ТУК.