на живо

Ауч! Ламин Ямал попадна във... friendzone (ВИДЕО)

Само на 17, а вече разочарован в любовта

 

Той е на 17, вече е звезда в световния футбол, стана европейски шампион с Испания, впечатли всички на първенството в Германия, цената му скочи до умопомрачителните 250 млн. евро... Ламин Ямал има всички предпоставки да бъде щастлив.

Освен в личния си живот!

Всички смятаха, че Ямал е в любовна връзка със студентката Алекс Падила, която дори бе сред първите, които го поздравиха за европейската титла в Германия. Тя обаче е на друго мнение.

"Престанете да ме питате дали с Ламин сме заедно. Вече казах! С него сме приятели от деца. Не сме двойка. Имам си друго гадже и моля да уважавате това", пише тя в социалните мрежи.

Алекс явно не обича медийния шум около себе си. Профилът ѝ в социалните мрежи е заключен, без нито една снимка, а тази информация идва от кадър, препечатван от различни издания. 

 

Тъй като Ламин Ямал и Алекс бяха засечени наскоро на летището в Милано и на яхта в Гърция, не можем да твърдим, че тази информация е достоверна. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alex Padilla (@alexpadilla.source)

Феновете обаче веднага измислиха шегата, че футболистът е най-младият, попаднал във friendzone (б.а. - когато обектът на чувствата ти не отговаря на тях, а те смята само за приятел). Това би била поредната му такава титла, предвид, че испанецът стана най-младият участник и голмайстор на европейски първенства. 

Иначе Ямал е все още във ваканция, като се очаква скоро да се присъедини към Барселона скоро, за да започне подготовка за новия сезон.

Снимка: Reuters