на живо

Епизод 7: Мачът, който дари надежда (ВИДЕО)

Избрани моменти от благотворителното шоу на Стилиян Петров

 

Два дни след "Мача на надеждата" емоциите са все така силни. Благотворителното шоу събра над 20 000 на Националния стадион и стотици хиляди пред телевизионните екрани навръх Съединението на България.

Футболният спектакъл показа, че заедно, сплотени и единни, сме в състояние да подадем ръка на хората, които водят най-важната битка - тази за живота си.

Снимка: Lap.bg

Мачът завърши със сълзи на благодарност от главния герой - Стилиян Петров.

Снимка: Lap.bg

Капитанът събра на терена звезди, легенди, но преди всичко приятели, в името на една кауза - помощ за борещите се с онкологични заболявания.

 

"Всички тези звезди, които дадоха времето си, за да са тук днес, дадоха времето си да ви забавляват, а вие показахте една съпричастност, една голяма сила. Това е България и можем само да се гордеем. Благодаря за подкрепата, за любовта. Моята любов към вас никога няма да спре и днес показахте защо съм горд, че съм българин. Благодаря ви!", каза Стенли в емоционална реч след мача.

Събитието изпълни своята мисия - дари надежда! А за нас бе чест да бъдем част от него.

Снимка: Lap.bg

Най-доброто от нашата онлайн поредица, с която опитахме да предадем емоцията "Мач на надеждата", можете да намерите във видеото.

Пълен запис на "Мача на надеждата":