на живо

Колко милиона струва къщата на Юрген Клоп?

Къщата е строена за Стивън Джерард

Instagram
 

Искате ли да живеете като Юрген Клоп? Като мениджър на Ливъпруп? 

Имате тази възможност, ако разполагате с едни 4 млн. паунда! 

За толкова мърсисайдци продават къщата, която бившият им мениджър (2015-2024) живееше. 

Снимка: Instagram

Клоп, който изведе тима до шампионската титла на Англия през 2020 г. и триумф в Шампионската лига през 2019 г., напусна клуба в края на миналия сезон. Той опразни и впечатляващото имение в Града на Бийтълс, където пребиваваше всички тези години със съпругата си Ула. 

 

То се състои от 3 дневни стаи, помещение за игри, басейн, фитнес на два етажа, солариум, джакузи, сауна и дори кино салон. 

Снимка: Instagram

Очаквано от Ливърпул предложили имота първо на наследника на Клоп на скамейката - Арне Слот. Той и съпругата му разгледали, но не приели офертата. Така къщата стигнала до... пазара.

Нейната история е изключително интересна, като първият ѝ собственик е бившият капитан Стивън Джерард, който игра в клуба от 1998 до 2015 г. 

 

Той я придобил директно от строителя, а след напускането му в посока Лос Анджелис Галакси я продал на бившия мениджър Бренъд Роджърс, който я дал под наем на Клоп.

Снимка: Instagram

За последно германският специалист, който от 2025 г. ще отговаря за футболните проекти на "Ред Бул", се наслаждаваше на друг свои скъп имот - вила в Майорка за същата сума. 

Последвайте btvsport.bg за още новини във VIBER

Още видео и снимки от btvsport.bg и в INSTAGRAM

Още горещи теми от от btvsport.bg и във FACEBOOK