на живо

"Не съм куфар!": Томас Мюлер се развежда?

Шок в Германия!

 

Има няколко неща в живота на Томас Мюлер, които никой не поставя под съмнение - че цялата му кариера ще премине в Байерн Мюнхен и цял живот ще е със съпругата си Лиса. 

За второто обаче вече не сме сигурни!

Германските медии са в шок, след като футболистът на баварците е престанал да следва жена си в "Инстаграм". Тя не го следи от 2018 г. насам. 

Последната снимка с Лиса, която Томас качи, е от декември 2023 г. 

 

И не само активността в социалните мрежи на двамата е подозрителна и дава подозрения за разрив в отношенията им. Наскоро футболистът направи традиционното посещение на "Октоберфест", но без половинката си. 

"Не съм куфар! Не мога да съм залепена за него!", коментира тогава Лиса.

 

Тя не бе на трибуните и по време на домакинството на Германия на Нидерландия на 14 октомври, когато феновете отдадоха чест именно на съпруга ѝ, Тони Кроос, Мануел Нойер и Илкай Гюндоган, които обявиха края на кариерите си в националния тим и получиха плакети от местната федерация. 

Лиса обаче бе на трибуните по време на европейското първенство, на което Германия отпадна на четвъртфинал. 

Защо тя не го следи в социалните мрежи?

 

Преди 5 години госпожа Мюлер си позволи да критикува тогавашния треньор на Байерн Нико Ковач, който държеше Томас като резерва. Изказването ѝ предизвика гняв сред феновете, на които хич не им хареса съпруги да се месят в тактиката, а тя изтри всичките семейни снимки и престана да следва мъжа си. 

Лиса и Томас са заедно от 15 години, когато са на по 17. 

Тя се занимава с конна езда, като от няколко години двамата развиват конната база. Тя прекъсна спортната си кариера, за да може да е близо до съпруга си и да го подкрепя. 

Последвайте btvsport.bg за още новини във VIBER

Още видео и снимки от btvsport.bg и в INSTAGRAM

Още горещи теми от от btvsport.bg и във FACEBOOK