на живо

"Пя за нас първата вечер и ни подари слушалки": Зад кулисите с Меси

Още не съм го чул да говори английски, разкрива съотборник на световния шампион

"Пя за нас първата вечер и ни подари слушалки": Зад кулисите с Меси

Трансферът на Лионел Меси напълно промени реалността за играчите на Интер Маями. Капитанът на настоящите световни шампиони и смятаният от мнозина най-добър играч в историята на футбола, има огромно влияние върху целия отбор, който спечели Купата на лигите, но пасивът в шампионата беше твърде голям, за да стигне до плейофите.

19-годишният съотборник на Меси Едисон Аскона разкри пред портала Infobae как изглежда ежедневното съжителство с футболната легенда.

"Всички се разбираме добре с него, той е много добър и скромен човек. Понякога по време на пътуванията, феновете го чакат в 5 сутринта, за да го поздравят", разказва Аскона.

Снимка: Reuters

Традиционен обичай във футболните клубове е новите играчи да пеят пред целия отбор.

"Меси ни пя на вечеря при първото гостуване, а след дебюта си срещу Круз Азул подари на всички в отбора слушалки Beats by Dre в цветовете и с герба на клуба".

Едисон е откровен, че Лео с удоволствие споделя футболни съвети със съотборниците си, въпреки че има езикова бариера в общуването.

Снимка: Reuters

"Още не съм го чул да говори английски. Понякога казва "Добро утро". Но тези, които не знаят испански, сега го учат..."

Меси се радва на специално отношение и по време на тренировките.

Снимка: Reuters

"Няма да го нараним. Опитваме се да го защитаваме и да сме по-внимателни. Никой не му влиза прекалено твърдо", споделя още Аскона.

Снимка: Reuters