на живо

Роналдо и Надал отвориха ресторант в Дубай

Приятели и бизнес партньори

 

Тенис легендата Рафаел Надал и футболната звезда Кристиано Роналдо пренесоха глобалната верига Tatel в центъра на Дубай. Откриването на ресторанта се състоя този понеделник, 10.06.

Познат като Краля на клея и Матадора от Манакор, Рафа покори върховете на професионалния тенис, печелейки 22 титли от Големия шлем. В момента Надал се готви за олимпиадата в Париж.

Мачовете ще се на любимия му "Ролан Гарос", където триумфира цели 14 пъти.

Звездната му бизнес половинка Кристиано Роналдо, 5-кратен носител на "Златната топка", който към момента е футболистът с най-много голове в историята и играчът с най-много мачове, продължава да покорява върхове.

Снимка: Reuters

Към момента и двете звезди залагаха и на допълнително бизнес развитие в хотелиерския сектор. Миналата година Надал отвори хотел в родната Палма де Майорка, а от 2016 г. насам CR7 успешно управлява веригата хотели Pestana CR7 Lifestyle Hotels, която отвори врати във Фуншал, Лисабон, Мадрид, Ню Йорк и след това в Маракеш.

 

Гостите на ресторанта в Дубай ще могат да се насладят на античен интериор с очарователен павиран под, огледален таван, уютна мека мебел, зелена растителност и тъмно дърво, подчертано с нюанси на синьо и кестеняво, създавайки изключително привлекателна атмосфера.

Снимка: БГНЕС

Ресторантът предлага традиционна испанска кухня с фюжън елементи, които отговарят на глобалните вкусове на най-големия град в емирството.

Менюто включва класическият испански картофен омлет, испанска картофена салата, карпачо от риба тон Balfego, бавно приготвени телешки ребра, ризото от грис с черен трюфел и артистично поднесени торихас (испански пържени филийки).

Стажант-репортер: Мари Шуманова