на живо

Целуни момичетата (ВИДЕО)

Българската връзка в една впечатляваща хроника

Холивудският хит "Целуни момичетата" от 1997 г. (с Морган Фрийман и Ашли Джъд) е класически криминален трилър за преследването на сериен изнасилвач и убиец.

Целувката на Кубрат Пулев по устните на репортерка не притежава същия драматичен заряд, но определено може да му причини значителни главоболия. Макар че на добилото планетарна популярност видео Джени Суши реагира с усмивка, ситуацията се промени драстично само за 24 часа.

Американката от филипински произход, популярна като Кралицата на голото суши, най-напред определи целувката като "смущаваща" и "странна". След това изданието, на което тя сътрудничи - "Вегас Спортс Дейли" - излезе с остра позиция. Макар че в нея не се споменава думата "съд", заплахата за правни действия е ясно доловима.

Разбира се, хрониката с целунати репортерки започва много по-рано. А Си Ен Ен предложи кратка ретроспекция на най-нашумелите случаи само през миналата година.

Бразилката Джулия Гимараеш предаваше репортаж от световното първенство в Русия, когато случаен минувач се наведе и опита да я целуне по бузата. "Не правете това! Никога повече - разкрещя се Гимараеш. - Това просто не е възпитано, не е правилно. Недейте да го причиняване на която и да е жена". По-късно Джулия коментира случая и пред медиите в родината си: "Този път отговорих, но истински тъжното е, че много мъже са убедени, че имат право да вършат подобни неща".

През миналия май 21-годишният френски тенисист Максим Хаму бе изхвърлен от "Ролан Гарос", след като целуна журналистката от "Евроспорт" Мали Томас. Всъщност той откровено я награби, а жената направи засрамена гримаса и опита да го отблъсне. По-късно Хаму поднесе извиненията си в социалните мрежи.

По-рано през 2018 г. бившият мениджър на "Съндърланд" Дейвид Мойс бе обвинен от Английската футболна асоциация в непристойно поведение спрямо репортерка на Би Би Си. Този път обаче не ставаше дума за целувка - треньорът заплашил жената с шамар по време на интервю след мач...

Може би най-популярната целувка между спортист и журналистка датира от 2010 година. Минути след финала на световното първенство по футбол в ЮАР вратарят на новите шампиони - Икер Касияс - впива устни в тези на Сара Карбонеро пред очите на цяла Испания направо в микс зоната. "Майко мила", гласи единствената реакция на красавицата. "Ще се видим вкъщи", е отговорът Икер. Всичко завършва с хепиенд по холивудски - скоро Сара се превръща в г-жа Касияс.

Тагове:

@