на живо

Дъщерята на Миле Китич - вдъхновение за младата звезда на "Фиорентина"

Елена и Душан Влахович се запознали чрез общи приятели

Душан Влахович е считан за една от изгряващите звезди на италианската футболна Серия "А". 21-годишният нападател премина във "Фиорентина" от "Партизан" Белград през 2018 г. 23 гола по-късно той попадна в полезрението на "Милан" и "Арсенал".

Коя е тайната на Влахович? Оказва се, че в последните дни той лети на крилете на любовта. При това благодарение на дъщерята на един от най-известните певци на Балканския полуостров - Миле Китич. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

Тя се казва Елена и е на 23 години. Майка ѝ също е поп-фолк певица - Марта Савич.

Според сръбското издание "Ало", Елена и Душан Влахович са се запознали покрай общи приятели. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

"Те разказват, че на момента се е усетило привличането между двамата. Разменили са си телефонните номера и се последвали в социалните мрежи. А скоро след това официално започнала връзката им", пишат в сайта.

"Още в началото двамата знаели, че доста дни ще прекарват разделени и решили да си имат пълно доверие. Тежко им е да броят дните до следващата им среща. Редовно си пишат и си организират видео обаждания. Елена е по-нетърпелива и чака Душан да ѝ се обади след всяка тренировка. Тя е по-голяма от него с 3 години, но често казва, че той е доста по-зрял за възрастта си. И двамата са отдадени на кариерите си, а, когато са заедно, планират бъдещето си. Елена иска да се премести при него, в Италия, тъй като в Белград я разпознават и това не ѝ харесва", добавят още източници от "Ало".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Елена се занимава с музика, като своите родители. Песните ѝ имат над 5 млн. прегледа в платформата "Ютуб", но са доста различни от тези на мама и тате.

Всъщност за Елена това не е първа връзка с футболист. Преди Душан Влахович тя имаше любовна афера с бившия играч на младежкия тим на "Хофенхайм" от ганайски произход - Аднан Хафиз.

Душан пък се счита за откритие на... Валери Божинов. Българският нападател го забелязал по време на престоя си в "Партизан" и го препоръчал на бившия си клуб. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

"Влахович беше луд, наистина луд. Казваше ми: "Аз съм Златан Ибрахимович от Белград, ще играя за най-силните клубове". Арогантността му ми харесваше", разказа наскоро Божинов пред италиански медии.