на живо

Две здрави дербита още във втория кръг на Серия "А"

Интригуващи срещи очакват феновете на италианския футбол

Предстои вторият кръг в италианската Серия "А". След европейските страсти през седмицата, "Рома" и "Сасуоло" се връщат към задълженията си на родната сцена. Римския гранд ще трябва да измива срама от грозното отпадане, стъпка преди влизане в групите на Шампионската лига. На другия полюс ще бъдат хората на Еузебио Ди Франческо, които ще са на гребена на вълната заради историческото си първо влизане в групите на Лига Европа.

Двете дербита в кръга са насрочени за съботната вечер, когато първо шампионът "Ювентус" гостува на "Олимпико" и ще се опита да запише осма поредна победа срещу домакина "Лацио". Римските "орли" ще бъдат подсилени от олимпийския шампион Фелипе Андерсон, в стремежа си да сложат прът в шампионските амбиции на "Старата госпожа", още в началото на сезона. 

В късния съботен двубой излизат отборите на "Наполи" и "Милан". "Партенопейте" започнаха с фалстарт сезона в Калчото. Те стигнаха само до равенство срещу новака "Пескара", като след час игра изоставаха с 2:0. От своя страна "Милан" ще търси втора поредна победа от началото на сезона, нещо, което не им се е отдавало от 2014 г. насам.

"Палермо", с Ивайло Чочев, гостува на "Интер", като това е възможност за двата отбора да запишат първи точки от началото на кампанията. Другият българин в Серия "А" Александър Тонев и неговият "Кротоне" са домакини на "Дженоа". 

Цялата програма за кръга в Серия "А":

Събота 27.08

"Лацио" - "Ювентус"             19:00 ч. (пряко по RING)
"Наполи" - "Милан"              21:45 ч. (пряко по RING)

Неделя 28.08

"Интер" - "Палермо"             19:00 ч. (пряко по RING)
"Каляри" - "Рома"                 21:45 ч. (пряко по RING)
"Фиорентина" - "Киево"        21:45 ч. (онлайн на VOYO.BG)
"Кротоне - "Дженоа"             21:45 ч.
"Сампдория - "Аталанта"      21:45 ч.
"Сасуоло" - "Пескара"           21:45 ч.
"Торино" - "Болоня"              21:45 ч.
"Удинезе" - "Емполи"            21:45 ч. 

Тагове:

серия а