на живо

Фен на "Тотнъм": Може би ще гледам мача в някоя кардиологична клиника (ВИДЕО)

Самуил Петканов се страхува от Мохамед Салах, надява се Европейския парламент да го забрани

bTV

Самуил Петканов, познат като zhelyo от "Не!Новините", подлага новините на особен прочит. Известен е с чувството си за хумор, с което не жали никого, дори и футболистите и треньорите на любимия си "Тотнъм".

Тази вечер "шпорите" се изправят срещу "Ливърпул" в най-важния мач в своята история до момента - тазгодишния финал в Шампионската лига. Двубой, който Петканов споделя, че може би ще гледа в някоя кардиологична клиника.

"Фен съм на "Тотнъм от началото на 2000-ите години заради феноменално божествения Фреди Кануте и това, че този отбор играе винаги впечатляващо скучен футбол. Никога нищо не е интересно около тях, както и в Шампионската лига се доказва. Абсолютно спокойствие и лежерност. "Тотнъм" е като валериан, мента и глог. Спокоен отбор."

"Титуляри във финала трябва да са Лилчо Арсов, Джърмейн Дженас и брат им. Виждаме "Ливърпул" са в изключително слаба форма цял сезон. Не успяха да спечелят Купата на Англия, титлата на Англия, Купата на носителите на купите на Англия. "Ливърпул" в момента е един от най-слабите отбори в света. Но аз съм европеец и Мохамед Салах ме плаши изключително много. Затова Европейския парламент се надявам да го забрани скоро", коментира Петканов в типичния си стил.

Какво още сподели той преди големия финал в Шампионската лига - вижте във видеото:

Тагове:

@