на живо

"Гладбах" с мил жест към най-верните си фенове

Ръководството на клуба ще възстанови разходите на всички привърженици, които пътуваха до Англия за мача от Шампионската лига

"Борусия" Мьонхенгладбах ще възстанови разходите на феновете, които са пътували до Англия за двубоя от груповата фаза на Шампионската лига с "Манчестър Сити" във вторник. Той бе отложен заради проливен дъжд, който наводни тревното покритие и не позволяваше нормалното провеждане на срещата. 

Мачът ще се изиграе с 24-часово закъснение - тази вечер от 21:45 ч., но около 1 000 от привържениците на "Борусия" няма да успеят да присъстват на него, тъй като трябва да се приберат в родината си.

От клубът обявиха, че ще компенсират както феновете, които не могат да останат за мача, така и тези които остават за него и ще бъдат на трибуните на стадион "Етихад".

Преди няколко часа се появиха информации, че от "Манчестър Сити" са отказали предложение от страна на немския клуб срещата да бъде изтеглена по-рано. 

Гледайте "Манчестър Сити" - "Борусия" Мьонхенгладбах онлайн на платформата VOYO.BG тази вечер от 21:45 часа, както и на btvnovinite.bg