на живо

Голямото завръщане на Пламен Кралев (ВИДЕО)

Шампионът ще се състезава отново

Срещаме се с единствения българин, участвал във Формула 2 и в редица престижни автомобилни състезания. Високите скорости определено са голямото хоби и страст за бизнесмена Пламен Кралев, който след дълго отсъствие се завърна в спорта, за да участва в един от най-престижните автомобилни шампионати - италианския. Кралев и екипът му мечтаят за нови титли и успехи.

Пламен Кралев е едно от най-популярните имена от автомобилния спорт у нас. През годините участва в редица престижни състезания, има многобройни успехи с различни автомобили. Участва и във Формула 2. След 5 годишно отсъствие от спорта решава да се завърне в голямата игра – с изключително атрактивен автомобил и високи цели.

В компанията на Пламен Кралев екипът ни се запъти към един от най-верните му партньори - състезателния му автомобил. Поинтересувахме се какви са основните проблеми на шофьорите по пътищата.

Автомобилът на Пламен Кралев е с мощност 350 конски сили, а обемът на двигателя е 2000 кубика. Теглото, заедно с пилота, е 1335 килограма. Конкуренцията, която ще срещне в италианския автомобилен шампионат за туристически автомобили на ФИА е жестока, като съперници на българина ще са някой от най-добрите в спорта, а целта пред Кралев и екипа му е да поднесе голямата изненада и да е най-добрият за сезона.

Тагове: