на живо

... и заживели щастливо в Разград (СНИМКИ)

Вижте романтичната страна на "Лудогорец"

Играчите на „Лудогорец” впечатляват на терена, но по трибуните има далеч по-интересни и вълнуващи гледки. След като преди две седмици ви показахме любовния допинг на „Арсенал” е време да открехнем вратата и да надникнем в романтичния свят на българските шампиони.

Снимка: Instagram

Кошмарът на Кристиано Роналдо - Владислав Стоянов и неговата половинка Венера Мичева са един от малкото положителни примери за безрезервна и нестихваща любов. Миналата година двамата станаха родители на първото си детенце - малката Виктория.

Снимка: Instagram

Другият страж на „орлите” – Милан Борян, пък се врече във вечна вярност на красавицата Снежана Филипович в началото на годината. Двамата влюбени си казаха заветното "Да!" на церемония в Белград.

Румънският защитник Козмин Моци също се радва на прекрасната си съпруга Оливия и на малката Мая-Елена, която е само на годинка.

 

Loquita te quiero

Снимка, публикувана от @palominojose_ на

Българските медии твърдят, че новата красавица в отбора на футболните съпруги се казва Жюлин Мати - жената до централния защитник Хосе Луис Паломино. Французойката е манекенка и освен това от скоро помага във френското училище във Варна “Шарл Перо”.

Снимка: Instagram

Бразилецът Натанаел е женен за ученическата си любов Присила. „И заживели щастливо” в Разград изцяло важи за 25-годишния защитник, който се радва на двете си дъщери, които ходят на училище там и дори взимат уроци по български език.

Йордан Минев също може да се похвали със своето щастливо семейство. Жена му Ивелина и 11-годишният Алекс подкрепят звездния татко, както на терена, така и извън него. Малкият му син вече е тръгнал по стъпките на баща си. На мача между „Лудогорец” и „Реал” Мадрид на 1 октомври 2014 г., наследникът на Данчо изведе самия Кристиано Роналдо на „Васил Левски”.

 

Mais uma viagem maravilhosa ao seu lado! Londres!

Снимка, публикувана от Lucas Sasha lucassasha1 (@lucas.sasha) на

Рената Фацио покорява сърцето на бразилеца Лукас Саша още в детска възраст. Двамата са заедно от ученическите си години. Женят се в края на 2010 г., когато са едва на по 20.

Капитанът на „орлите” Светослав Дяков  и съпругата му Марияна се радват на щастлив брак, след като през 2014 г. се врекоха във вярност в църквата "Въведение Богородично" в Благоевград. На сватбата специален гост бе и малкият Виктор, който вече е на 4 годинки.

 

Saudades Demais Amo Vcs Demais !!! Family Miss You !!

Снимка, публикувана от Marcelinho (@mijv84) на

Марселиньо и половинката му - румънката Изабела, се радват на двете си момченца Жоао Виктор (5 г.) и Мигел (3 г.).

Жуниор Кишада също е в спектъра на обвързаните. През 2012 г. той се ожени за дългогодишната си приятелка Синтия Нара. Двамата се радват на малкото си детенце, като непрекъснато публикуват снимки в социалните мрежи.

Снимка: Instagram

Другият нападател на „орлите” - Цветелин Чунчуков е попаднал в любовната мрежа на красивата Симона Донкова, а двамата демонстрират удоволствието от прекараното време заедно в онлайн пространството.

Дали приказката на разградчани ще има щастлив край с победа срещу "Арсенал", гледайте тази вечер пряко по bTV Action. Мачът от груповата фаза на Шампионската лига започва в 21:45 ч., а коментарното ни студио е с начален час 21:00 ч.