на живо

Кобрата: Джени дойде на купона след победата

Тази целувка се превърна в най-коментираната в света, отсече Пулев

Тази целувка се превърна в най-коментираната в света, обяви Кубрат Пулев в "Инстаграм". Претендентът за световната титла на IBF попадна в епицентъра на скандал, след като си позволи да целуне по устните репортерката Джени Суши. Това се случи по време на интервю след победата над Богдан Дину през уикенда.

Макар че самата Джени - популярна като Кралицата на голото суши - не реагира с възмущение в ситуацията, Кобрата бе разкъсан от критики в социалните мрежи. Освен това изданието, на което американката с филипински корени сътрудничи - "Вегас Спортс Дейли" - излезе с позиция, в която заклейми целувката като насилствен акт и се закани да разследва случая.

"Сигурно сте видели видео, на което целувам репортерка след интервю. Всъщност Джени е моя приятелка и след интервюто бях толкова въодушевен, че я целунах. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и приятелите ми на купона след мача. След целувката и двамата се засмяхме и си благодарихме взаимно. Наистина няма нищо повече в тази история", написа Пулев във "Фейсбук".

Тагове:

@