на живо

Когато Тити Папазов интервюира Шарон Друкер (ВИДЕО)

Треньорът на "Левски" грабна микрофона преди тренировката на "Лукойл Академик"

"Едно мога да кажа. Този сезон "Левски" ще е шампион."

Тези думи на треньора на баскетболния "Левски" Константин Папазов, изречени след болезнената домакинска загуба от "Берое" със 71:73 в понеделник вечер в НБЛ, изглежда са стигнали светкавично до ушите на наставника на действащия носител на титлата на България "Лукойл Академик" - Шарон Друкер.

Снимка: Lap.bg

Двамата специалисти сътвориха най-забавната случка по време на откритата тренировка на "студентите" тази вечер в зала "Универсиада". Утре те приемат румънския "Клуж" в турнира за Европейската купа на ФИБА. Още преди заниманието да е започнало в залата нахлу Тити, който грабна микрофона на закъсняващата за интервюто колежка от БНТ Радина Жекова, а в главата му, разбира се, вече имаше готови въпроси.

"Добре дошъл, как се чувстваш", изстреля Папазов.

"Здравей, добре съм. Чувам обаче, че си щял да ставаш шампион с "Левски", отвърна му през смях Друкер, който пое Лукойл Академик това лято с големи амбиции - купа и титла на България, и пробив в евротурнирите.

Отговорът на Друкер хвана в крачка Тити, но той бързо се измъкна: "Да, ще ставаме шампиони, но още не съм казал срещу кого ще играем във финала. Ето, сега ти обещавам това да си ти с Лукойл."

Тагове: