на живо

"Лацио" подчини и "Торино" и е на 4 точки от топ 3 (ВИДЕО)

"Римските орли" с пета поредна победа във всички турнири

Getty Images

"Лацио" победи "Торино" с 3:1 на стадио "Олимпико" в Рим в последен мач от 28-ия кръг на Серия "А". Цяло първо полувреме домакините доминираха и създадоха куп положения, но така и не стигнаха до гол. Гостите пък много рядко излизаха от своята половина. 

Мачът обаче се промени изцяло в 56-та минута, когато голмайсторът на "Лацио" Чиро Имобиле отбеляза 17-ия си гол в Серия "А" този сезон.

"Биковете" изнесоха леко играта и дори стигнаха до изравнително попадение в 72-та минута, дело на резервата Макси Лопес.

Домакините отново натиснаха мощно, но пропуски направиха Имобиле, Пароло и Хут. "Торино" пък за малко да направи пълен обрат, но малко не достигна на лидера при голмайсторите Андреа Белоти да отбележи.

Развръзката дойде в края на мача, когато в 87-та минута резервата Кейта Балде вкара много красив гол за 2:1. Крайният резултат оформи Фелипе Андерсон в 90-та минута. 

Така в крайна сметка "Лацио" взе победата срещу "Торино" с 3:1 и с актив от 56 точки е само на 4 от третия "Наполи". "Биковете" са на 10-то място с 39 точки. 

Тагове:

@