на живо

Флойд Мейуедър и Конър МакГрегър в челен сблъсък (ВИДЕО)

ММА звездата се заяде с боксьора, че вече дори няма пари за костюм

Лос Анджелис противопостави за първи път в словесен сблъсък Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър. Боксьорът и ММА звездата ще излязат един срещу друг в края на август в боксов двубой с награден фонд цели 180 млн. долара.

Видео:


Американецът и ирландецът стартираха престрелките помежду си преди сблъсъка, който се очаква да заработи приходи на стойност над 500 млн. дорлара. Макгрегър не пропусна да провокира опонента си ден след като американски медии съобщиха, че Мейуедър от месеци изпитва трудности да си плати просрочени данъчни задължения.

"Той е в скапан анцуг. Дори не може да си позволи костюм вече. Прецакан е. Няма какво друго да кажа - малките му крачета, малка глава. Ще го нокаутирам, помнете ми думите"

Мейуедър, който се очаква да заработи минимум 100 млн. от мача, от своя страна не пропусна да демонстрира самочувствие.

"Аз съм стар човек. Не съм човекът, който бях преди 20, преди 10, преди 5 години, дори и 2. Но имам достатъчно да те бия. А знам, че обичаш да се отказваш и да вдигаш бялото знаме. Така, така стой тихичко!"

Медийният им тур ще премине още през Торонто, Ню Йорк и Лондон преди двамата да се качат на ринга на 26 август в Лас Вегас.