на живо

Нина с корени от Македония, която роди дъщеря на ММА шампионката Аманда

Тя и Нунеш са едно щастливо семейство

Instagram

Аманда Нунеш е смятана за една от най-успешните жени в смесените бойни изкуства. Тя е първата дама с титли в две дивизии - "петел" и "перо". И в момента е водач в женската ранглиста, а балансът ѝ е 21 победи и 4 загуби (всички те преди 2014 г.). 

Вкъщи Аманда не е толкова страшна, колкото в октагона. Там тя е съпруга и майка. Семейството ѝ е малко. От 7 месеца радост ѝ носи дъщеря ѝ Рейгън. Тя се появи на бял свят, благодарение на половинката ѝ - Нина Ансароф, или както е истинското ѝ име Нина Ансарова. 

Ясно е, че Нина е от славянски произход, въпреки че е е родена във Флорида. Баща ѝ е преселник от Северна Македония, от Струмица. Двамата са много близки и той я подкрепя във всичко. 

Нина също е влизала в октагона на UFC, но няма големи успехи като своята любима. В 17 срещи постига 10 победи. През 2020 г. тя си даде почивка, за да роди, а Рейгън се появи на бял свят на 24 септември.

Всъщност Нина и Аманда са заедно от близо 10 години, а през 2018 г. се сгодиха. Вероятно вече са сключили брак, тъй като при завръщането си на октагона през април 2021 г. Нина се представи с фамилия Нунеш. 

Снимка: Instagram

Тя обаче не забравя произхода си. От дясната страна на тялото си има татуирано знамето на Северна Македония. А с Амадна си разменят мили обръщения, съответно "Македонче" и "Бразилче". Прякорът ѝ за гала вечерите e "Стринката" или с намигване на английски "The strina".