на живо

След загубата от „Байерн” (ВИДЕО)

Разочарование и сред българските фенове на „Арсенал"

"Арсенал" записа срамна страница в историята си, отпадайки от Шампионската лига след загуба с общ резултат 2:10 от "Байерн" Мюнхен.

Тежките поражения предизвикаха вълна от подигравки в социалните мрежи срещу английския тим и огромно разочарование сред феновете на отбора на Острова и у нас.

След 21 години начело на "топчиите", престоят на Арсен Венгер начело на клуба изглежда към своя край.

Поражението на "Арсенал" в Лондон е най-тежкото в историята на отбора на собствения им стадион „Емиратс". Десетте гола, които лондонският тим инкасира в двата си мача, заемат и специално място в антикласацията на Мездур Мозян или просто Мезо. 

Познатият на работещите в района около Националния дворец на културата собственик на магазин за фрешове е привърженик на "Арсенал" от повече от 30 години.

Но въпреки тежките моменти Мезо продължава да подкрепя любимия си отбор и няма никакво намерение да се отказва.

Освен с разгромната победа на Байерн, мачът на германския тим с "Арсенал" ще се запомни с още нещо…. с тоалетна хартия.

Любопитният начин на протест беше използван от привържениците на "Байерн" на стадион "Емиратс", а причината - високите цени на билетите в Лондон, които бяха на стойност 96 евро.  Колажи с образа на мениджъра Арсен Венгер като заложник на пирати в ролята на главните действащи лица от "Байерн" Мюнхен станаха хит в социалните мрежи.

Тагове:

@