на живо

Талантът Дзаниоло и неговият любовен многоъгълник

"Манчестър Юнайтед" се интересува от младока на "Рома", а жълтите издания на Острова потриват ръце

Той е млад и перспективен футболист. Сочен е за един от големите таланти, за човек, в който си струва да инвестираш.

На 21 години Николо Дзаниоло от "Рома" е в полезрението на големите европейски грандове. По последни информации "Манчестър Юнайтед" ще се опита да го изкуши и да го привлече в редиците още през лятото на 2021 г.

Младият полузащитник определено привлича вниманието! И не само с футболните си качества. Дори напротив. В последните месеци Дзаниоло се появява в медиите заради изявите си на терена рядко, тъй като лекува няколко тежки контузии, споходили го една след друга.

Но за таблоидите това е добре дошло. Младият футболист има време за личен живот, а там нещата са... трудни за обяснение.

В началото на годината Дзанило обяви, че се е разделил с приятелката си Сара Скарпота. На пръв поглед няма нищо странно в това. Италианските медии обаче разкриха, че младата красавица очаква дете от футболиста. Новината беше потвърдена от самата нея. 

Николо не искал детето, Сара обаче решила да го задържи. Малкото създание вече си има име - Томазо, и се очаква да се появи на бял свят през юли.

"Уважавам това решение. Въпреки че вече не сме заедно, ще поема своята отговорност като баща. Надявам се, че това ще сложи край на приказките за личния ми живот и хората ще се върнат към разговорите за мен като играч", заяви Николо пред италианските медии тогава.

Няколко дни по-късно стана ясна и причината за раздялата между двамата млади. Тя носи името Мадалина Генеа, на 32 години е и работи като модел и актриса.

Тя е румънка, а двамата с Николо никога не са заявявали открито, че имат романтична връзка, но пък флиртуваха в социалните мрежи. 

Така се стигна до началото на март, когато изненадващо за всички Дзаниоло обяви, че има връзка с... трета жена. Киара Насти е инфлуенсър. Медиите в Италия често намекват, че звездата на "Пари Сен Жермен" Неймар не крие, че доста я харесва.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

Тя обаче явно предпочита футболиста на "Рома". Наскоро двамата дори си направиха еднакви татуировки.

Дали най-накрая младият полузащитник е намерил своята половинка? Или предстои към тази сложна любовна фигура да се добави нов "ъгъл"? Времето ще покаже!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

А като нищо смяната на отбора ще повлияе на това! 

Интерес към Дзаниоло като футболист проявява не само "Манчестър Юнайтед", а още "Тотнъм" и "Ювентус".