на живо

Затварят центъра на София заради "Левски" - ЦСКА (ВИДЕО)

Двете агитки с шествия в деня на футболния сблъсък

15 хиляди зрители се очакват в трибуните на стадион "Васил Левски" за Вечното дерби на футболна България „Левски” - ЦСКА. Мачът е от 14,30 часа в събота.

Освен Столична дирекция на вътрешните работи, за опазването на реда преди, по време и след двубоя са наети извънредно две охранителни фирми.

Феновете на „Левски” тръгват в 13,15 ч. от Националния клуб на привържениците на бул. "Тодор Александров", а маршрутът им ще прекоси още булевардите "Цар Освободител", "Васил Левски" и "Евлоги Георгиев".

Агитката на ЦСКА се събира в 12,30 ч. пред "Кравай", а пътят й ще мине по булевард "Патриарх Евтимий", улиците "Раковски" и "Гурко", булевардите "Васил Левски" и "Цар Освободител", и езерото "Ариана".

"В градския транспорт, всеки водач на автобус или тролейбус веднага трябва да сигнализира по съответния ред, по радиоканалите, за да можем да изпратим мобилни групи, които да могат да съпроводят автобуса и да не допуснем най-вече да пострадат невинни хора.", заяви Антон Златанов – заместник-директор на СДВР.

Тагове:

@