на живо

Звезда от Висшата лига катастрофира... по чехли (ВИДЕО)

Няколко часа, след като призова "Останете си вкъщи, спасете животи"

Звезда от Висшата лига разбуни духовете в Англия! Капитанът на "Астън Вила" Джак Грийлиш катастрофира, след като наруши мерките за социална изолация. Само няколко часа, след като призова "Останете си вкъщи, спасете животи", халфът на бирмингамци бе заснет на 15 км от дома си, по чехли, след като ударил няколко паркирали автомобила с джипа си. Грийлиш обяснил, че получил обаждане от приятел да се видят.

Малко по-късно футболистът публикува видеопослание в "Туитър", в което призна, че е постъпил глупаво и се извини.

"Искам да кажа колко засрамен съм от това, което се случи през уикенда. Просто получих покана от приятел за гостуване и направих най-глупавото нещо - приех. Не искам хората да повтарят моите грешки и насърчавам всички да стоят по домовете си. Следвайте правилата. Аз ще се изолирам за следващите седмици и се надявам всички да го направят. Надявам се също така да приемете извинението ми, за да забравим възможно по-бързо този инцидент", заяви полузащитникът на тима от Западен Мидлендс.

От клуба обявиха, че са дълбоко разочаровани от поведението на своя капитан, а парите, с които ще бъде глобен, ще отидат за Университетската болница в Бирмингам.

След края на сезона Грийлиш най-вероятно ще напусне борещия се за оцеляването си в английския елит "Астън Вила", за да подпише с някой от водещите отбори. Фаворит за подписа му е 20-кратният шампион "Манчестър Юнайтед".

bТV призовава: останете си вкъщи!

Тагове: