на живо

Ел Маестро: Оставка? Не е на нивото ми да коментирам

Не е моментът да бъдем негативни, трябва да бием Левски в неделя

Няма да коментирам скандиранията "Оставка", не е на нивото ми. Това обяви треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след загубата с 1:2 от Локомотив Пловдив. Поражението, дошло след отчайваща игра, не просто отдалечава "червените" от титлата, но и поставя под въпрос участието им в Европа през следващия сезон.

"Изиграхме много слаб мач, беше ми трудно да разпозная отбора си. През второто полувреме видях промяна - не толкова в качеството, колкото в желанието", започна Ел Маестро.

"Не е моментът да бъдем негативни. Във футбола времето е много кратко. В неделя трябва да победим Левски и да си върнем отчасти за представянето днес. Допуснахме нехарактерни грешки в двете фази на играта. Грешки, за които нямаме време да работим специфично, но смятам, че не можем да допускаме в неделя и няма да ги допуснем в неделя."

"Трябва да се фокусираме върху себе си. Ще гледаме Лудогорец – Левски, но в перспективата да анализираме Левски. Много съм мотивирам да върша работата си, ще дам всичко от себе си в неделя, за да спечелим дербито."

"Извинявам се за представянето днес. Работата ми е да давам цялото си знание и енергия всеки ден и ще продължавам да го правя, докато ми бъде позволено", завърши треньорът.