на живо

Стипич: Аз съм 1 от 8 деца и знам какво е да стигнеш с много работа до ЦСКА (ВИДЕО)

Георги Минчев влиза в плановете ни, искаме фокусът да е върху българите, каза новият треньор на ЦСКА

 

"Всичко започва с мен като треньор. Ще има отпечатък липсата на публиката в първите мачове, но аз съм фокусиран да вършим работата си, да изпълняваме целите си, да вървим към тях, въпреки препятствията във всеки клуб. Аз съм 1 от 8 деца и знам какво е да стигнеш с много работа и упоритост до там, където съм сега", коментира новият треньор на ЦСКА Томислав Стипич.

Хърватинът с германски паспорт застана пред медиите преди откритата тренировка на "червените" на Панчарево.

Стипич разкри, че Георги Минчев влиза в плановете на клуба, както и други български играчи.

"С добра атмосфера можеш да имаш добро представяне. От това, което видях на първите тренировки, момчетата тренират добре, с добро темпо и настроение. Това е една добра основа“, сподели още хърватският специалист.

Снимка: Lap.bg

"Георги Минчев е в плановете ни, както и други български играчи. Това е част от идентичността на ЦСКА. Искаме фокусът да е върху българите и скоро ще разберете.

Ситуацията около Иван Турицов още е отворена. Той е интересен и за други отбори. Ще видим какво ще се случи, но не съм притеснен от времето. Искам гладен за успехи отбор", разкри Стипич.

 

"Феновете са една от причините да съм тук. Искам да работя в атмосфера като тази.

Снимка: Lap.bg

Искам да придам емоцията и енергията си на тях, да се опознаем, те са голяма подкрепа за нас и мисля, че можем да очакваме подкрепата им и през новия сезон“, добави новият селекционер.

Снимка: Lap.bg