на живо

Докато той вкарва голове, крадци ограбиха дома му (ВИДЕО)

Бразилецът отбеляза два гола, но получи лоши новини

 

Последните дни не са сред най-приятните за Родриго. Футболистът на Реал Мадрид е получил лоши новини, след като стана ясно, че крадци са нахлули в дома му, намиращ се в град Алкобендас.

Снимка: Reuters

Докато бразилецът се е вихрил на финала за Купата на краля срещу Осасуна, нарушители ограбиха къщата му в ранните часове на неделя, възползвайки се от неговото отсъствие, съобщава Marca. В дома не са били и родителите на крилото, които изгледали мача на своя син на стадион „Естадио де Ла Картуха“ в Севиля.

Снимка: Reuters

 

За инцидента сигнализирал частен охранител, който се грижи за сигурността в дома на бразилския национал. Когато полицията пристигнала на мястото, заварила няколко претърсени стаи от луксозната къща, а крадците вече са си били тръгнали. Все още не е ясно какво са откраднали нарушителите, като разследването по случая продължава.

Снимка: Reuters

22-годишният футболист е сред изгряващите звезди в селекцията на „лос бланкос“. Той брани цветовете на „белите“ от 2019 година насам, а през настоящия сезон може да се похвали с 16 гола за 51 мача във всички турнири. Именно Родриго се превърна в герой за „лос меренгес“ на финала за Купата на краля в събота. Бразилецът наниза и двата гола за триумфа с 2:1.

Снимка: Reuters

За крилото и неговите съотборници изпитанията обаче не спират. Утре (вторник) селекцията на Карло Анчелоти ще приеме Манчестър Сити в първи мач от полуфиналите в Шампионската лига.